Bu Blogda Ara

20 Mayıs 2014 Salı

KIYMALI VE BEZELYELİ ENGİNAR YEMEĞİ



bakmak isterseniz SEBZE YEMEKLERİM BURADA

resimden de anlaşılacağı üzere enginarlar lokum gibi yumuşacık nefis oldu :)
bu defa kıymalı bezelyeli havuçlu pişirdim,inanın yemeye doyamadık

5 adet temizlenmiş taze enginar
1 adet  havuç
1 adet soğan
150 gr kıyma
250 gr bezelye (dondurulmuş)
1 fincana yakın sızma zeytinyağı
2-3 yemek kaşığı DOMATES RENDESİ
1 su bardağı kaynar su
az tuz(kaya tuzu) 

14 yorum:

  1. Ellerin dert görmesin,sifa olsun insaallah

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık şifa olsun enginarın tam zamanı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin, sık sık tüketmeli şifa niyetine

      Sil
  3. Elinize sağlık, afiyet şifa olsun inşallah..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık susamım çok lezzetli görünüyor, şifa olsun inşallah

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık güzel yürekli ablam. Allah'a emanetsin.

    YanıtlaSil
  6. enginarın her türlüsü çok güzel bende bu gün etli enginar yapacağım ellerine sağlık , g+

    YanıtlaSil
  7. Ellerine emeğine sağlık ablacım. Her zaman ki gibi nefis görünüyor...:)) Sevgilerimi bıraktımmm...:)))

    YanıtlaSil
  8. Ellerine saglık abla öok lezzetli görünüyo şifa olsun sizlere

    YanıtlaSil
  9. sanırım enginarı ancak bu şekilde bol kıymalı ve bezelyeli yiyebilrim. tekrar ellerine sağlık

    YanıtlaSil

BAKALIM KİMLER İZLİYORMUŞ?

Blog Listem