Bu Blogda Ara

8 Mart 2014 Cumartesi

BARBEKÜDE IZGARA ÇİPURA



MERHABALAR SEVGİLİ TAKİPÇİLERİM
ÇİPURA  balığı oldukça yağlı olduğundan barbeküde veya elektrikli ızgarada  yapıldığında çok lezzetli oluyor,
hazırlaması da çok kolay,zaten temizlenmiş aldığımızdan yıkayıp tuzladıktan sonra ızgarada pişirmek,
yanında güzel bir salata da olursa tamamdır 

15 yorum:

  1. Bizdede her hafta sonu balık pişer.eline saglık afiyet olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. genelde semt pazarı olduğu günler çoğu evden balık kokuları gelir :)

      Sil
  2. bayılırız balığa ellerinize sağlık.. sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben çok bayılamıyorum maalesef eşim bayılıyor zorla yiyorum

      Sil
  3. Eskiden haftada 2 gün balık pişerdi evde.. Benim iyot fazlalığım yüzünden yasaklandı deniz ürünleri. Artık sadece dışarıda hazır yiyor eşim. Arada ben de kaçamak yapıyorum..:)) Afiyetler olsun.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haftada 2 kez çok iyiymiş ama sağlık sorunları :(
      olsun dışarda da güzel oluyor

      Sil
  4. En sevdıgım balık mangalda cok guzel oluyor
    Afıyet olsun

    YanıtlaSil
  5. Balığın her türlüsünü severim …
    Çipura , levrek ,hamsi ,somon eeee ne de olsa Karadenizliyim...
    Izgara yada fırında hiiiiç farketmez…
    Ellerinize sağlık canım ablam…
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anladııııım sen balık sevdiğin,yediğin için bu kadar zekisin :)))))

      Sil
  6. harika bir lezzet..ellerine sağlık..sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Nasıl da kokusu buralara geldi ellerine sağlık ablam,sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Baligi cok seviyorum. cok güzel olmus.
    Sugibi10

    YanıtlaSil

BAKALIM KİMLER İZLİYORMUŞ?

Blog Listem