Bu Blogda Ara

30 Nisan 2009 Perşembe

ZEYTİNYAĞLI BAKLA


ZEYTİNYAĞLI BAKLA

Çok fazla yemesek de mevsiminde birkaç kez pişirip afiyetle yiyoruz,tabii yanında taze soğan ve sarımsakla birlikte
Baklayı ayıklayıp limon suyu konmuş suda kararmaması için bekletiyorum
Tencereye soğanı doğrayıp,yıkayıp süzdüğüm baklayı,üstüne 1 tatlı kaşığı şekeri,1 tatlı kaşığı tuzu ve zeytinyağını koyup kapağı kapalı kısık ateşte pişiriyorum, karıştırmaya gerek olmuyor
Dereotu,nane, yoğurt, soğan ve sarımsak olmazsa olmazlardan

2 yorum:

  1. bizde severek yiyiyoruz şöyle sarmısaklı yoğurt enfes ellerine sağlık afiyetler olsun sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İLK ÇIKTIĞINDA 1-2 KEZ YİYİP BIKIYORUZ :)
      SEVGİLER

      Sil

BAKALIM KİMLER İZLİYORMUŞ?

Blog Listem