Bu Blogda Ara

6 Mart 2014 Perşembe

FIRINDA SÖĞÜŞ KUZU ETİ



MERHABALAR,
Kuzu eti sevenler için hem lezzetli hem hafif bir yemektir söğüş,
yağ ilave etmeden kendi yağı ile hatta fazla yağını atarak,
az haşlanan et suyu ile sadece az tuz ilave ederek fırın kabına koyarak fırında pişirilir,
ben az haşladığım kuzu etini suyu ile birlikte cam fırın kabına koydum, sevdiğim için tane karabiber,defne yaprağı ilavesiyle kabın kapağını da örterek fırında 1 saate yakın pişirdim,
yerken kekik,pul biber,maydanoz ve taze sıkılmış limon suyu ile lezzeti artırılır 

15 yorum:

  1. Oyyyy çok severim canımm ellerine sağlık misss gibi olsa da yesem dedirtiyor sunum.sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel. Aslında tam sağlık , diyet yemeğide.. Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. Ellerine saglik,sicak sicak olsaydi simdi süper olurdu

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık taze ekmek eşliğinde nefis gider.
    Sevgiler Ablacım

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık Susamcım.. Ben kuzu eti yiyemiyorum ama gelen misafirlerime pişiriyorum. Bir dahakine senin tarifle yaparım..:))hayırlı cumalar..

    YanıtlaSil
  6. Zyarete geldim...en sevdigim yemeklerden kuzu haslama...ellerinize saglik, sevgiler

    YanıtlaSil
  7. yine geldimiyi geceler hayırlı cumalar.

    YanıtlaSil
  8. Nefis olmuş,nefis..ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  9. Nefis bir görüntü ellerine sağlık ablacım nasıl canım istedi :) Nazo

    YanıtlaSil
  10. Haşlama eti pek sevemiyorum. Fakat etler küçük parçalar halinde. Canım bile çekti. O kadar yani. :)) Ellerine sağlık canım... <3

    YanıtlaSil
  11. Kuzu etini çok severim. . Ellerine sağlık ;)

    YanıtlaSil
  12. ellerinize sağlık...harika görünüyor..

    YanıtlaSil
  13. ellerinize sağlık...harika görünüyor..

    YanıtlaSil
  14. Çok nefis bir yemek olmus ellerinize saglik
    Sugibi10

    YanıtlaSil

BAKALIM KİMLER İZLİYORMUŞ?

Blog Listem