Bu Blogda Ara

4 Temmuz 2013 Perşembe

KAHVALTILIK (girit mutfağından ) REÇELLİ LOR

                                     GİRİT MUTFAĞINDAN HARİKULADE BİR KAHVALTILIK LEZZET :
  REÇELLİ VEYA MARMELATLI  LOR (KAŞAR LORU İLE )
BALIKESİR-ayvalık-cunda adasında kahvaltılarda sunulur bu mükemmel ötesi lezzet,
tuzsuz lor üzerine evde olan veya en sevilen reçel veya marmelat dökülür,
şayet taze kaşar loru bulabilirseniz fevkaladenin fevkinde bir lezzetle tanışırsınız 

15 yorum:

  1. offff.nefis nefisss.ellerine sağlık canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çoook nefis bir lezzet :)
      teşekkürler

      Sil
  2. harika bir görüntü tamda reçel zamanı eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaz meyveleri başladı,reçeller de başlasın değil mi :))))

      Sil
  3. ekmeğime alayım bir kaşık :)
    Nefis nefis :))

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Hatta ağrlıklı olarak böğürtlen türü reçellerleikram edilir otellerde değil mi Feriha ablacım ? Ellerine sağlık, hayırlı Ramazanların olsun ablacım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet böğürtlen reçeli ile yapılıyor rengi lezzeti ile harika oluyor :) teşekkürler

      Sil
  7. canım çekti çok güzel görünüyor büyükannecim

    YanıtlaSil
  8. off iştah kabartan bir görüntü muhteşem olmuş

    YanıtlaSil

BAKALIM KİMLER İZLİYORMUŞ?

Blog Listem