Bu Blogda Ara

28 Ocak 2010 Perşembe

FIRINDA TAZE ZENCEFİLLİ ÇİPURA



FIRINDA TAZE ZENCEFİLLİ ÇİPURA


2 adet çipura balık,
6 adet defne yaprağı,
Taze zencefil

Balıkları yıkayıp tuzladıktan sonra içlerine defne yaprakları ve ince çentilmiş taze zencefil koyarak cam fırın kabına yerleştirip fırında kızarana kadar tuttum
Yağ hiç koymadım çipura yağlı balık olduğu için kendi yağını saldı
Taze zencefil biraz acımsı olduğu için balığın karın kısmına az kafasının içine daha çok koydum hem kokusu hem şifası için hafif acımsı olması sorun olmadı

17 yorum:

  1. yine çok nefis bir görüntü ellerine sağlık ellerin dert görmesin.

    diyetimi sormuşsun arkadaşım ASllaha şükür çok güzel gidiyor ayın 7 sinde tartılınca paylaşacağım inşallah.
    sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  2. degısık balık fıkırlerı arıyordum ıyı oldu

    YanıtlaSil
  3. CANIM,O KADAR İŞTAH ACICI GÖRÜNÜYOR Kİ INAN SABAH SABAH CANIM ISTEDI.
    EMEGİNE SAGLIK..
    CEMİLE..

    YanıtlaSil
  4. Oyy balık...dayanamam hiç.
    Ellerınıze sağlık bereketli sofralarınız olsun..

    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  5. ellerinize sağlık enn sevdiğim balıktır çipura ayy sabah sabahta olsa canım istedii

    YanıtlaSil
  6. pek bir güzel görünüyor eline sağlık.sevgiler

    YanıtlaSil
  7. sevgili arkadaşlarım
    esmanur,diyetinin iyi gittiğine sevindim inş başarırız:)),
    ışıl,bunu deneyebilirsin,
    cemile,tşk ederim canım,
    denizfeneri,amiiin canım,
    kalpkurabiye,gel beraber yiyelim,
    sevgi,teşekkür ederim
    hepinize sevgiler

    YanıtlaSil
  8. balığın her çeşidine bayılırım ama hiç zencefilli denmedim eminim çok güzel omuştur görüntü gel beni ye diyo:)

    YanıtlaSil
  9. mERHABA..Balıklar harika görünüüyor.İştah acıcı süper olmuş.Ellerine sağlık..Sevgilerimi bıraktım..

    YanıtlaSil
  10. ellerine sağlık.afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  11. sevgili yemekyapalım,ben de zencefilli ilk kez denedim hoş kokulu ve lezzetli oldu

    YanıtlaSil
  12. fırında balık süperrrr.ellerine sağlık.zencefil hiç denemedim nasıl olur ki acaba?

    YanıtlaSil
  13. En sevdiğim balık hamsi yada çipura dır...
    Ellerine sağlık canım maşallah çok güzel kızarmış nar gibi sanırım kızartma konusunda uzmanız dneden mi karnıbaharda çok güzel nar gibi kızarmış :)))
    Ellerine sağlık tekrar...

    YanıtlaSil
  14. sevgili gökçe,zencefilli çok hoş kokulu oldu,
    sevgili yıldız,teşekkür ederim canım benden de sevgiler

    YanıtlaSil
  15. balıık varsa her türlüsünü severim ama hiç zencefilli tatmadım eminim çok lezzetli olmuştur.ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

BAKALIM KİMLER İZLİYORMUŞ?

Blog Listem