Bu Blogda Ara

27 Ocak 2010 Çarşamba

FIRINDA KARNABAHAR


FIRINDA KARNIBAHAR

Yağda nar gibi kızarmış karnabahar olsa iyi olacak ama perhize başladım şimdilik çok iyi gidiyor yarıda bırakmak olmaz biraz sabır diyerek hiç yağ kullanmadan fırında pişirdim
1 adet küçük boy karnabahar
1 su bardağı süt,
2 adet yumurta,
2 kaşık dolusu un,
Bitkisel tuz,
Kaşar peyniri rendesi,
Karnabaharı kısa süre haşladım,
Süt,yumurta,un ve tuzu çırpıp süzdüğüm karnabaharla karıştırdım,cam fırın kabına döküp fırında pişirdim,en son kaşar rendesini ve pul biberi döküp üstü kızarınca çıkarttım,sütün ve kaşar peynirinin yağı ile gayet nefis oldu

20 yorum:

  1. hıım ,nefis nefis ellerine sağlık canım
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Pek bir güzel kızarmış..
    Ellerine sağlık.
    Sevgilerle..

    YanıtlaSil
  3. diyet kelimesini görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı.
    bende diyetteyim:)

    görüntü muhteşem olsada yesek :)

    YanıtlaSil
  4. bence en iyisi fırında yapılanı.zaten bizimkilere ancak bu şekilde yedirebiliyorum.ellerine saglık.

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık canımm harika bayılırım karnabaharaa

    YanıtlaSil
  6. KARNABAHARIN HER TÜRLÜSÜNÜ SEVERİM.ELLERİNİZE SAĞLIK.

    YanıtlaSil
  7. CANIM ABLAM BENİM .HELEL SANA.DİYETİNDE BAŞARILAR.UMARIMKİ HEDEFEDİĞİNİ BULURSUN.TARİF SÜPER.BENDE ÇOK SEVERİM BU YEMEĞİ

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar.Perhiz başlamış..Karnabahar harika görünüyor.Ellerinize sağlık.Kucak sevgilerimi gönderiyorum..Mutlu kalınn..

    YanıtlaSil
  9. Tam benlik olmuş. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  10. sevgili sedayazıcı ve sevil teşekkür ederim,
    sevgili esmanur,inş diyetinde başarılı olursun,
    sevgili eylem,bencede en iyisi
    sevgili kalpkurabiye teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  11. Sevgili arkadaşım,fırında karnıbahar çok güzel görünüyor,ellerine sağlık.Artık bize fazla yağlı yaramaz.kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  12. sevgili aleyna teşekkür ederim inşallah başarılı olurum,
    sevgili paşakızım evet başladım canım,
    sevgili sacide dediğin gibi bize fazla yağlı yaramaz
    hepiniz sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  13. Gerçekten nefis görünüyor.kızartmaya hiç gerek yok ellerin dert görmesin...

    YanıtlaSil
  14. sevgili pembetatlım,cahide kardeşim teşekkür ederim sevgiler

    YanıtlaSil
  15. ablacım ellerine sağlık tariflerinin hepside birbirinden güzel ,senin bloga gelince acıktığımı hissediyorum ,deneyeceğim yeni tarifler buluyorum her sefer,nete çok giremiyorum malummm elif hanım çok vaktimi alıyor ,ziyaretine gelemiyorum çoğu zaman ,beni unutmadığın için sağol.berceste

    YanıtlaSil
  16. ne kadar hoş görünüyor karnıbahar tam mevsimi bizde deneyelim inş.

    YanıtlaSil
  17. Bugun aksam hemen deneyecegim. Karnabaharim var dolapta, hep ayni seyi yemekten biktim:) Bu seferde firinda yiyelim bakalim. Paylasim icin sagol.

    YanıtlaSil
  18. sevgili düşbahçesi,biz perhizde olduğumuz için yağ kullanmadık ama sen yağ ilave et

    YanıtlaSil
  19. sevgili düşbahçesi,biz perhizde olduğumuz için yağ kullanmadık ama sen yağ ilave et

    YanıtlaSil
  20. Bu tarifi bugun denemek kismet oldu:) Gecen gun ani misafir gelince kaldi oylece. Tarif icin tesekkur ediyorum. Normalden farkli oldu!:)

    YanıtlaSil

BAKALIM KİMLER İZLİYORMUŞ?

Blog Listem