FIRINDA YOĞURT SOSLU TAVUK KELEBEK (SIRT PİRZOLA )
MERHABALAR CANLAR, MÜBAREK RAMAZAN AYI SONA ERMEK ÜZERE,İNŞALLAH LAYIKIYLA DEĞERLENDİRİP KAZANÇLI ÇIKANLARDAN OLURUZ
Yemeğimiz çok lezzetli,hazırlaması da oldukça kolay :)
istediğimiz miktar ve çeşitte tavuk eti,ben tavuk kelebek denen sırt pirzolasını kullandım,
yoğurt ( etlerin her yerini ıslatacak kadar ),
tuz,k.biber,yeni bahar,kekik,pul biber, vb,
tane karabiber,
defne yaprağı,
salça (isteğe bağlı ),
yağ : etler derisiz yağsız olursa ilave edilir,ben kullanmadım
yıkanan etler yoğurt ve baharatlarla harmanlanır mümkünse buzdolabında bekletilir,fırın kabına boşaltılıp kızarana kadar pişirilir
Ohh Ne güzel. Hem pratik hem çabuk, hem lezzetli.. Ellerinize sağlık
YanıtlaSilpratik ve leziz bir yemek :) teşekkürler
SilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilGüzel bir sos olmuş, nar gibi kızarmış.Elinize sağlık.
YanıtlaSilben bu sosu beğeniyorum,lezzetli oluyor ve güzel kızarıyor,teşekkürler
SilFeriha ablacım; görüntü sanki kuzu pirzola fırınlanmış gibi. Ellerin dert görmesin, Kadir gecen mübarek olsun..
YanıtlaSilsarapcım teşekkür ederim,sevgiler
SilHz.Ali'ye sormuşlar ' Bayram nedir ' diye.Günahsız geçen her gün bayramdır demiş.Öyleyse her günümüz bügün gibi bayram olsun...Hayırlı Bayramlar,Dua ile...
YanıtlaSilçok doğru ne güzel söylemiş :) inşallah her günümüz bayram olur
Silbayram tadında bir yemek olmuş ellerinize sağlık
YanıtlaSilçok teşekkürler
Silöfffff. çok güzel olmuş ve güzel görünüyor ellerinize sağlık büyükanecim
YanıtlaSilelinize sağlık..bu tarifinizi denedim.gerçekten çok güzel oldu...teşekkürler...
YanıtlaSil