Bu Blogda Ara

28 Temmuz 2013 Pazar

FIRINDA YOĞURT SOSLU TAVUK KELEBEK (SIRT PİRZOLA )


 
FIRINDA YOĞURT SOSLU TAVUK KELEBEK (SIRT PİRZOLA )
MERHABALAR CANLAR, MÜBAREK RAMAZAN AYI SONA ERMEK ÜZERE,İNŞALLAH LAYIKIYLA DEĞERLENDİRİP KAZANÇLI ÇIKANLARDAN OLURUZ
Yemeğimiz çok lezzetli,hazırlaması da oldukça kolay :)
istediğimiz miktar ve çeşitte tavuk eti,ben tavuk kelebek denen sırt pirzolasını kullandım,
yoğurt ( etlerin her yerini ıslatacak kadar ),
tuz,k.biber,yeni bahar,kekik,pul biber, vb,
tane karabiber,
defne yaprağı,
salça (isteğe bağlı ),
yağ : etler derisiz yağsız olursa ilave edilir,ben kullanmadım
yıkanan etler yoğurt ve baharatlarla harmanlanır mümkünse buzdolabında bekletilir,fırın kabına boşaltılıp kızarana kadar pişirilir

13 yorum:

  1. Ohh Ne güzel. Hem pratik hem çabuk, hem lezzetli.. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pratik ve leziz bir yemek :) teşekkürler

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir sos olmuş, nar gibi kızarmış.Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bu sosu beğeniyorum,lezzetli oluyor ve güzel kızarıyor,teşekkürler

      Sil
  4. Feriha ablacım; görüntü sanki kuzu pirzola fırınlanmış gibi. Ellerin dert görmesin, Kadir gecen mübarek olsun..

    YanıtlaSil
  5. Hz.Ali'ye sormuşlar ' Bayram nedir ' diye.Günahsız geçen her gün bayramdır demiş.Öyleyse her günümüz bügün gibi bayram olsun...Hayırlı Bayramlar,Dua ile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok doğru ne güzel söylemiş :) inşallah her günümüz bayram olur

      Sil
  6. bayram tadında bir yemek olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. öfffff. çok güzel olmuş ve güzel görünüyor ellerinize sağlık büyükanecim

    YanıtlaSil
  8. elinize sağlık..bu tarifinizi denedim.gerçekten çok güzel oldu...teşekkürler...

    YanıtlaSil

BAKALIM KİMLER İZLİYORMUŞ?

Blog Listem