Bu Blogda Ara

28 Nisan 2013 Pazar

TAZE SOĞANLI,DOMATESLİ VE LORLU YUMURTA


BİR İLKBAHAR KLASİĞİ,NEFİS BİR KAHVALTILIK,HARİKA BİR LEZZET :
TAZE SOĞANLI,LORLU,DOMATESLİ YUMURTA
MERHABALAR,SELAMLAR,SEVGİLER
Taze  soğan her mevsim bulunuyor ama ilkbaharda çıkan doğal taze soğanın lezzeti, kokusu, sulu yapısı çok farklı
mutlaka bu şekilde yapanlar vardır ama henüz bu lezzetle tanışmayanlar varsa en kısa zamanda hatta bu sabah pazar kahvaltısında hazırlasın ve yesin isterim :)
Tavaya az sızma zeytinyağı ve temizlenip ince doğranmış soğanlar konur kısa süre orta ateşte sotelenir(zaten çiğ tüketilen sebze olduğundan fazla pişirmeye gerek yok),domates rendesi (yazdan hazırladığım cam şişelerdeki) ve az tuz ve lor( opsiyonel ) konur,karıştırılır ve kişi sayısınca yumurta kırılır


10 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor bunu yedikten sonra başka kahvaltılığa gerek yok çok da besleyici olmuş sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, gerçekten hem çok doyurucu hem çok lezzetli oldu
      sevgiler

      Sil
  3. teşekkür ederim, amin :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. lütfen bir kez deneyin eminim ki çok beğeneceksiniz :)

      Sil
  5. Offff.. Ablacım, bu ne yavvvv.. Çok baştan çıkarıcı bir lezzete benziyor. Kaç ekmek yedirir bu? :)))) Ellerine sağlık, canına sağlık ablacım, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. serapcım inan öyle lezzetli oldu ki ekmeksiz yedim :)
      teşekkür ederim,sevgiler

      Sil
  6. Pek leziz görünüyor cicişşşş. Ellerine sağlık :*

    YanıtlaSil

BAKALIM KİMLER İZLİYORMUŞ?

Blog Listem