MÜRDÜM ERİĞİ KOMPOSTOSU,HOŞAFI
Marmelatını,reçelini yaptım ama hoşafını ilk kez yaptım,rengiyle,lezzetiyle bizi mest etti:)
yıkadığım erikleri ikiye bölerek tencereye koydum,üzerine su ve az miktarda şeker ((erik ekşi olmadığından dolayı şekeri azalttım))ilave ederek ocağa koydum,kabuk tarçın veya karanfil olmadan sadece eriğin lezzeti kokusu olsun istedim,
soğuduktan sonra kaselere döküp üzerlerine yağsız olarak teflon tavada kavurduğum çam fıstıklarını koydum,
misafir soframızdaki yerlerini alan kompostomuz çok beğenildi
rengi çok hoş görünüyor eminim lezzeti de güzeldir.Ellerine sağlık ablacığım
YanıtlaSilharika gözüküyor afiyetle sevgilerimle..
YanıtlaSilrengi çok güzel olmuş..tadı da öyledir kesin..sevgiler..
YanıtlaSilGerçekten çok güzel görünüyor ellerine sağlık,sevgiler
YanıtlaSilsevgili merhaba,
YanıtlaSilrengi de lezzeti de çok güzel,teşekkür ederim,
sevgili yemekbiraşk,
çok teşekkürler:)
selamlar sevgiler
sevgili sonugarantitarifler;
YanıtlaSilrengi kendi doğal rengi:)tadı da çok hooş:)
sevgili anneanneninemekleri;
çok teşekkür ederim
selamlar sevgiler
Merhaba ; ellerine sağlık harika bu arada sanyorum bumeranga üye değilsin ? üye olmak istersen promosyon kodum T0EC2E89
YanıtlaSilAyrıntılı bilgi için buraya bakabilirsin. http://bumhaber.hurriyet.com.tr/2012/08/bumerangdan-100-tl-kazan/
Ayrıca banada beklerim sevgiler..
http://www.seviminaskanasi.com/
Tarifleriniz çok güzel bloğunuz çok güzel.baktıklarımın hepsine bayıldım
YanıtlaSilharika bir lezzet ellerinize sağlık
YanıtlaSilEllerine sağlık arkadaşım,harika çok severim erik hoşafını ,iyi bayramlar diliyorum..
YanıtlaSil