Sayfalar

7 Ekim 2012 Pazar

MÜRDÜM ERİĞİ KOMPOSTOSU,HOŞAFI


MÜRDÜM ERİĞİ KOMPOSTOSU,HOŞAFI
Marmelatını,reçelini yaptım ama hoşafını ilk kez yaptım,rengiyle,lezzetiyle bizi mest etti:)
yıkadığım erikleri ikiye bölerek tencereye koydum,üzerine su ve az miktarda şeker ((erik ekşi olmadığından dolayı şekeri azalttım))ilave ederek ocağa koydum,kabuk tarçın veya karanfil olmadan sadece eriğin lezzeti kokusu olsun istedim,
soğuduktan sonra kaselere döküp üzerlerine yağsız olarak teflon tavada kavurduğum çam fıstıklarını koydum,
misafir soframızdaki yerlerini alan kompostomuz çok  beğenildi

10 yorum:

  1. rengi çok hoş görünüyor eminim lezzeti de güzeldir.Ellerine sağlık ablacığım

    YanıtlaSil
  2. harika gözüküyor afiyetle sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. rengi çok güzel olmuş..tadı da öyledir kesin..sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten çok güzel görünüyor ellerine sağlık,sevgiler

    YanıtlaSil
  5. sevgili merhaba,
    rengi de lezzeti de çok güzel,teşekkür ederim,
    sevgili yemekbiraşk,
    çok teşekkürler:)
    selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
  6. sevgili sonugarantitarifler;
    rengi kendi doğal rengi:)tadı da çok hooş:)
    sevgili anneanneninemekleri;
    çok teşekkür ederim
    selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Merhaba ; ellerine sağlık harika bu arada sanyorum bumeranga üye değilsin ? üye olmak istersen promosyon kodum T0EC2E89
    Ayrıntılı bilgi için buraya bakabilirsin. http://bumhaber.hurriyet.com.tr/2012/08/bumerangdan-100-tl-kazan/
    Ayrıca banada beklerim sevgiler..

    http://www.seviminaskanasi.com/

    YanıtlaSil
  8. Tarifleriniz çok güzel bloğunuz çok güzel.baktıklarımın hepsine bayıldım

    YanıtlaSil
  9. harika bir lezzet ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  10. Ellerine sağlık arkadaşım,harika çok severim erik hoşafını ,iyi bayramlar diliyorum..

    YanıtlaSil