Bu Blogda Ara

9 Aralık 2009 Çarşamba

TEREYAĞLI ISPANAKLI ERİŞTE


TEREYAĞLI ISPANAKLI ERİŞTE

Daha önce kendi yaptığım ve yapım aşamalarını yayınladığım ISPANAKLI ERİŞTEYİ haşladım, haşlama suyunu dökmemek için eriştenin üstüne az sıcak su ve 1 adet bulyon koyup suyunu çekene kadar kaynattım böylece lezzeti içinde kaldı,üstüne kızdırılmış tereyağı dökerek afiyetle yedik ELHAMDÜLİLLAH



11 yorum:

  1. çok güzel görünüyo elinize sağlık benim memleketim manisa ama şu anda orda değilim o yüzden sizin yemeklerinizi görünce memleketimi hatırladım memleketlerimiz yakın olduğundan yemeklerimizde benziyor annemin yemeklerini hatırlatıyor sizi takip ediyorum sizin yazdıklarınızla yapmaya çalışıp bi nebzede olsa memleket yemeği yiyorum teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık aeo yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık tam bir vitamin deposu mis gibi ev yapımı ve iştah kabartıcı afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  3. afiyet olsun canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. tamda ögle vakti zaten acıkmıştım olsada yesem ne güzel olurdu :))

    YanıtlaSil
  5. Çok özendim sana. Ne güzel evde yapılmış mis gibi erişte. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. hmm yapmayi cok isteyipte bi turlu cesaret edemedigim bir tat...

    ellerine saglik canim yarasin:)

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık canım ıspanaklı erişte çok güzel bir fikir..bir dahaya denyeceğim bende..
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  8. off ne güzel görünüyor erişteyi çok severim ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  9. Ellerine sağlık, erişteyi severim, bunu da denemek lazım...

    Bana da beklerim

    YanıtlaSil
  10. Enfes görünüyor, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  11. ABLACIM NE GÜZEL BİR RENK.ELLERİNE SAĞLŞIK.SEVGİLER .YANAKLARINDAN ÖPERİM

    YanıtlaSil

BAKALIM KİMLER İZLİYORMUŞ?

Blog Listem