TEREYAĞLI ISPANAKLI ERİŞTE
Daha önce kendi yaptığım ve yapım aşamalarını yayınladığım ISPANAKLI ERİŞTEYİ haşladım, haşlama suyunu dökmemek için eriştenin üstüne az sıcak su ve 1 adet bulyon koyup suyunu çekene kadar kaynattım böylece lezzeti içinde kaldı,üstüne kızdırılmış tereyağı dökerek afiyetle yedik ELHAMDÜLİLLAH
çok güzel görünüyo elinize sağlık benim memleketim manisa ama şu anda orda değilim o yüzden sizin yemeklerinizi görünce memleketimi hatırladım memleketlerimiz yakın olduğundan yemeklerimizde benziyor annemin yemeklerini hatırlatıyor sizi takip ediyorum sizin yazdıklarınızla yapmaya çalışıp bi nebzede olsa memleket yemeği yiyorum teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık aeo yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
YanıtlaSilellerine sağlık tam bir vitamin deposu mis gibi ev yapımı ve iştah kabartıcı afiyetler olsun.
YanıtlaSilafiyet olsun canım ellerine sağlık
YanıtlaSiltamda ögle vakti zaten acıkmıştım olsada yesem ne güzel olurdu :))
YanıtlaSilÇok özendim sana. Ne güzel evde yapılmış mis gibi erişte. Ellerine sağlık
YanıtlaSilhmm yapmayi cok isteyipte bi turlu cesaret edemedigim bir tat...
YanıtlaSilellerine saglik canim yarasin:)
ellerine sağlık canım ıspanaklı erişte çok güzel bir fikir..bir dahaya denyeceğim bende..
YanıtlaSilsevgilerimle..
off ne güzel görünüyor erişteyi çok severim ellerine sağlık
YanıtlaSilEllerine sağlık, erişteyi severim, bunu da denemek lazım...
YanıtlaSilBana da beklerim
Enfes görünüyor, ellerine sağlık.
YanıtlaSilABLACIM NE GÜZEL BİR RENK.ELLERİNE SAĞLŞIK.SEVGİLER .YANAKLARINDAN ÖPERİM
YanıtlaSil