MEYVELİ HALLEY PASTA
Çok kolay ve kısa zamanda yapılan bir pasta üstelik şekeri fazlaca olduğundan çocuklar için ideal
İçine meyve doğruyarak şeker tadını azaltmaya çalıştım buzlukta beklediği için meyveler buz tutuyor yiyenler içinde dondurma var zannediyor
10 adet halley,
1 paket toz kremşanti,
1 su bardağından 1 parmak eksik süt(şanti için),
1 adet muz,
2 adet şeftali,
Az miktarda ceviz,
Üstü için çikolata sos ve sosu hazırlamak için süt
Kremşanti çırpılır,içine küçük parçalara bölünen halleyler,küçük doğranan muz ve şeftali ceviz konur karıştırılır,içi suyla ıslatılan silikon kalıba dökülür ve buzlukta bekletilir,yeneceği zaman ters çevrilerek servis tabağına alınan pastanın üstüne çikolata sos çikolata şelalesi gibiJ dökülür vee….
canım pasta nerde ben orda hemde meyveli şengül arkadaşın hemen yemeli ..ellerine sağlık canım iyi hafta sonları..
YanıtlaSilAblacığım ellerine sağlık harika görünüyor.Afiyet şeker olsun.
YanıtlaSilcanım geçmiş bayramın kutlu olsun...
YanıtlaSilellerine sağlık nefis gözüküyr...
Görüntü süper. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilBir kaç blogta gördüm ama deneme fırsatı bulamadım. En kısa zamanda deneyeceğim.
arkadaşım hiç gözükmüyosun nasıl oldu hasatanız rabbim acil şifalar versin kendine iyi bak canım sevgilerimle www.safiyece.blogcu.com
YanıtlaSilcanım arkadaşım safiyecim,abim 10 gün önce vefat etti 7 si bitti bu yüzden uğrayamadım duanızı fatihanızı bekliyor yeni yeni kendimizi toparlıyoruz
YanıtlaSilmerhabalar arkadasım blogu doya doya gezdım nasıl özlemişim sende boş kalmamışın hiç yapılmış yenmiş mamalar afıyetle ellerıne saglık
YanıtlaSilBaşınız sağ olsun.
YanıtlaSilHello there, I found your web site by way
YanıtlaSilof Google whilst searching for a related subject, your website came up, it seems great.
I've bookmarked it in my google bookmarks.
Hello there, simply turned into alert to your blog through Google,
and found that it is really informative. I'm gonna
be careful for brussels. I'll be grateful if you happen to continue this in future.
Lots of folks will be benefited from your writing.
Cheers!
My web blog; www