bakmak isterseniz SEBZE YEMEKLERİM BURADA
resimden de anlaşılacağı üzere enginarlar lokum gibi yumuşacık nefis oldu :)
bu defa kıymalı bezelyeli havuçlu pişirdim,inanın yemeye doyamadık
5 adet temizlenmiş taze enginar
1 adet havuç
1 adet soğan
150 gr kıyma
250 gr bezelye (dondurulmuş)
1 fincana yakın sızma zeytinyağı
2-3 yemek kaşığı DOMATES RENDESİ
1 su bardağı kaynar su
az tuz(kaya tuzu)
Ellerine Sağlık.. Yarasın şifa olsun.g+
YanıtlaSilteşekkür edeim :)
SilEllerin dert görmesin,sifa olsun insaallah
YanıtlaSilamin, inşallah
SilEllerinize sağlık şifa olsun enginarın tam zamanı.
YanıtlaSilamin, sık sık tüketmeli şifa niyetine
SilElinize sağlık, afiyet şifa olsun inşallah..sevgiler:)
YanıtlaSilçok teşekkürler,sevgiler
SilEllerine sağlık susamım çok lezzetli görünüyor, şifa olsun inşallah
YanıtlaSilEllerine sağlık güzel yürekli ablam. Allah'a emanetsin.
YanıtlaSilenginarın her türlüsü çok güzel bende bu gün etli enginar yapacağım ellerine sağlık , g+
YanıtlaSilEllerine emeğine sağlık ablacım. Her zaman ki gibi nefis görünüyor...:)) Sevgilerimi bıraktımmm...:)))
YanıtlaSilEllerine saglık abla öok lezzetli görünüyo şifa olsun sizlere
YanıtlaSilsanırım enginarı ancak bu şekilde bol kıymalı ve bezelyeli yiyebilrim. tekrar ellerine sağlık
YanıtlaSil