MERHABA SEVGİLİ TAKİPÇİLERİM
İlk kez ıspanağı çiğ olarak yedik :)
üstelik ilk kez çok az miktarda ıspanak ektik,henüz büyümeden çok küçükken körpe körpe topladım :)
Ispanaklarıın sadece köklerini elimle kopardım,zaten çok minik olduklarından parçalamadım,bıçak da kullanmadım
güzelce yıkayıp kuruttuğum ıspanakları salata tabağına koyup üstüne haşlanmış mısır,limon suyu,sızma zeytinyağı ve tuz döktüm
hem doğal hemde mini mini körpecik. ne kadar lezzetlidir, kendi bahçenizden olduğundan yemesi de ne kadar zevklidir afiyet şifa olsun
YanıtlaSilıspanağı eken eşim sağolsun ellerine sağlık,topraktan koparana da teşekkür ederim anladın sen onuuuuu
YanıtlaSilanladım ben onuuu
Silellerinize sağlık büyükanneciğim İnşallah salatadan şifa bulursunuz :)
SilAhsen
amin ahsencim, inşallah şifa bulurum dediğin gibi :)
SilBahçeye ekilen ıspanak gerçekten de minnacık ve çıtır çıtır oluyor ablacım, tecrübeyle sabit:)) Biz de özellikle peynirlisine bayılıyoruz, ellerine sağlık..
YanıtlaSilkesinlikle çok farklı oluyor :) yaşayanlar biliyor değil mi ?
SilCok saglikli.besin degeri yok olmadan.afiyet olsun.
YanıtlaSilkesinlikle doğru diyorsun köklerini bile bıçak değdirmeden elle kopardım :)
SilIspanağın bence de çiğ hali en güzel hali. Ben de narlı denemiştim. Mısırlı da süper fikir. Elinize sağlık.
YanıtlaSilhttp://bitabak.blogspot.com/2014/02/narli-ispanak-salatasi.html