MERHABALAR,
Kuzu eti sevenler için hem lezzetli hem hafif bir yemektir söğüş,
yağ ilave etmeden kendi yağı ile hatta fazla yağını atarak,
az haşlanan et suyu ile sadece az tuz ilave ederek fırın kabına koyarak fırında pişirilir,
ben az haşladığım kuzu etini suyu ile birlikte cam fırın kabına koydum, sevdiğim için tane karabiber,defne yaprağı ilavesiyle kabın kapağını da örterek fırında 1 saate yakın pişirdim,
yerken kekik,pul biber,maydanoz ve taze sıkılmış limon suyu ile lezzeti artırılır
Oyyyy çok severim canımm ellerine sağlık misss gibi olsa da yesem dedirtiyor sunum.sevgilerimle.
YanıtlaSilçok güzel. Aslında tam sağlık , diyet yemeğide.. Ellerinize sağlık..
YanıtlaSilEllerine saglik,sicak sicak olsaydi simdi süper olurdu
YanıtlaSilEllerine sağlık taze ekmek eşliğinde nefis gider.
YanıtlaSilSevgiler Ablacım
Ellerine sağlık Susamcım.. Ben kuzu eti yiyemiyorum ama gelen misafirlerime pişiriyorum. Bir dahakine senin tarifle yaparım..:))hayırlı cumalar..
YanıtlaSilZyarete geldim...en sevdigim yemeklerden kuzu haslama...ellerinize saglik, sevgiler
YanıtlaSilyine geldimiyi geceler hayırlı cumalar.
YanıtlaSilNefis olmuş,nefis..ellerinize sağlık..
YanıtlaSilafiyet olsun
YanıtlaSilNefis bir görüntü ellerine sağlık ablacım nasıl canım istedi :) Nazo
YanıtlaSilHaşlama eti pek sevemiyorum. Fakat etler küçük parçalar halinde. Canım bile çekti. O kadar yani. :)) Ellerine sağlık canım... <3
YanıtlaSilKuzu etini çok severim. . Ellerine sağlık ;)
YanıtlaSilellerinize sağlık...harika görünüyor..
YanıtlaSilellerinize sağlık...harika görünüyor..
YanıtlaSilÇok nefis bir yemek olmus ellerinize saglik
YanıtlaSilSugibi10