MERHABALAR
Maalesef balıkla aram çok iyi değil birazcık mesafeliyiz,pişirme esnasındaki koku ve yağlanma bunda büyük etken sanırım
eşim benim aksime çok sever,ortasını bulmaya çalışıyoruz,ya dışarda yemeye ya da fırında pişirmeye çalışıyoruz
2 adet alabalık
defne yaprağı
kaşar peyniri rendesi
yıkanmış tuzlanmış alabalıklar fırın tepsisine yağlı kağıt üstünde fırında pişene dek tutulur,resimdeki gibi balıkları ortadan ayırır veya kılçığını çıkarırsanız çok kısa sürede pişiyor,
pişince kaşar peynir rendesi konur eriyince fırın kapatılır
**balıkların üzerine 1 kaşık yağ dökülebilir ben dökmedim balığın kendi yağı yetti
Bu şekilde biz bir restorant da yemiştik..
YanıtlaSilEnfes oluyor. . Ellerine sağlık. Seninki de eminim öyledir. . Sevgi ile. .
Ellerine sağlık ablacım :) kaşarlı hiç denemedim. Aklimda bulunsun.
YanıtlaSilBen çok severim Biz İstanbul'dayken eşim halden bir alabalık alırdı çok lezzetl olurdu. yıllardır öyle lezzetli alabalık yemedim. Sende görünce aklıma geldi çok güzel olmuşlar ellerine sağlık
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Muhteşem olmuş..
YanıtlaSilbu tarife bayıldım.Ellerine sağlık.. g+1
YanıtlaSilEllerinize sağlık çok güzel görünüyor :)
YanıtlaSilEllerine sağlık ablacım.NEfis görünüyor. Bizim evde de balık pek sevilmiyor. Ama kızım için mutlaka hafta da bir kere balık yemeye özen gösteriyoruz. Size afiyetler olsun. Sevgilerimi bıraktımmmm...:))
YanıtlaSilBu gün gözümü nereye çevirsem hep sevdiğim tarifler ellerine sağlık ablam nefiss görünüyor..
YanıtlaSilben balık çok seviyorum ama dışarıda pişip gelirse:)) ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor sevgiler,selamlar
YanıtlaSilAlabalığı çok sevdiğimden dolayı bir özel soslu veya bir çok şekilde yapıyorum ama kaşarlısını denememiştir.Ellerine sağlık güzel görünüyor
YanıtlaSilBenim gibi balik tutkunlarinin denemesi gereken bir tarif,ellerine saglik ablacim, afiyet olsun
YanıtlaSilKaşar çok ilginç olmuş aklıma gelmezdi böyle bir tarif harika görünüyor ellerine sağlık
YanıtlaSilFarklı bir tad olmalı. Ellerine sağlık canım. :) G+
YanıtlaSilOldukça farklı bir tad olmalı. Merak ettim. Ellerine sağlık canım. :) G+
YanıtlaSiltadı damağımda çok lezzetli bir balıktı,ellerinize sağlık..inşallah en kısa zamanda bende denemek istiyorum
YanıtlaSilUn discours de mariage rédigé en bon français, foncez!
YanıtlaSilMy web site discours gratuit