Sayfalar

29 Mart 2014 Cumartesi

FIRINDA KAŞARLI ALABALIK


MERHABALAR
Maalesef balıkla aram çok iyi değil birazcık mesafeliyiz,pişirme esnasındaki koku ve yağlanma bunda büyük etken sanırım
eşim benim aksime çok sever,ortasını bulmaya çalışıyoruz,ya dışarda yemeye ya da fırında pişirmeye çalışıyoruz
2 adet alabalık
defne yaprağı
kaşar peyniri rendesi
yıkanmış tuzlanmış alabalıklar fırın tepsisine yağlı kağıt üstünde fırında pişene dek tutulur,resimdeki gibi balıkları ortadan ayırır veya kılçığını çıkarırsanız çok kısa sürede pişiyor,
pişince kaşar peynir rendesi konur eriyince fırın kapatılır
**balıkların üzerine 1 kaşık yağ dökülebilir ben dökmedim balığın kendi yağı yetti

16 yorum:

  1. Bu şekilde biz bir restorant da yemiştik..
    Enfes oluyor. . Ellerine sağlık. Seninki de eminim öyledir. . Sevgi ile. .

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık ablacım :) kaşarlı hiç denemedim. Aklimda bulunsun.

    YanıtlaSil
  3. Ben çok severim Biz İstanbul'dayken eşim halden bir alabalık alırdı çok lezzetl olurdu. yıllardır öyle lezzetli alabalık yemedim. Sende görünce aklıma geldi çok güzel olmuşlar ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık. Muhteşem olmuş..

    YanıtlaSil
  5. bu tarife bayıldım.Ellerine sağlık.. g+1

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  7. Ellerine sağlık ablacım.NEfis görünüyor. Bizim evde de balık pek sevilmiyor. Ama kızım için mutlaka hafta da bir kere balık yemeye özen gösteriyoruz. Size afiyetler olsun. Sevgilerimi bıraktımmmm...:))

    YanıtlaSil
  8. Bu gün gözümü nereye çevirsem hep sevdiğim tarifler ellerine sağlık ablam nefiss görünüyor..

    YanıtlaSil
  9. ben balık çok seviyorum ama dışarıda pişip gelirse:)) ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor sevgiler,selamlar

    YanıtlaSil
  10. Alabalığı çok sevdiğimden dolayı bir özel soslu veya bir çok şekilde yapıyorum ama kaşarlısını denememiştir.Ellerine sağlık güzel görünüyor

    YanıtlaSil
  11. Benim gibi balik tutkunlarinin denemesi gereken bir tarif,ellerine saglik ablacim, afiyet olsun

    YanıtlaSil
  12. Kaşar çok ilginç olmuş aklıma gelmezdi böyle bir tarif harika görünüyor ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  13. Farklı bir tad olmalı. Ellerine sağlık canım. :) G+

    YanıtlaSil
  14. Oldukça farklı bir tad olmalı. Merak ettim. Ellerine sağlık canım. :) G+

    YanıtlaSil
  15. tadı damağımda çok lezzetli bir balıktı,ellerinize sağlık..inşallah en kısa zamanda bende denemek istiyorum

    YanıtlaSil
  16. Un discours de mariage rédigé en bon français, foncez!


    My web site discours gratuit

    YanıtlaSil