MERHABALAR,SELAMLAR
Bahar geldi her yer yemyeşil çok şükür, taze sebzeler pazarlarda satılıyor ancak geçen yıl dondurucuya koyduğum sebzeleri bitiremedik,onları tüketmeye çalışıyorum,
bu salata da bu şekilde ortaya çıktı,üstelik ilk kez yaptım,zaten bu ikiliyi zeytinyağlı yemek yapıyordum,değişik bir lezzet olsun bu defa da salata olsunlar dedim :)
sebzelerimi yıkayıp buhar aparatına enginarları alta ve ters kapatarak baklaları da üste koyup tencereye çok az sıcak su koyarak 10-15 dk pişirdim,
enginarları bakla büyüklüğünde doğradım ,baklalarla birlikte büyük bir kaba koydum,
yarım demet dereotu,3-4 adet taze soğanı ince doğradım hepsini karıştırdım,
1,5 limonun suyu,1 fincan sızma zeytinyağı,az tuz karıştırıp en üste döktüm
ENFESSSSS BİR SALATA OLDU :)
Ellerine sağlık ablacım çok güzel olmuş...
YanıtlaSilAfiyetler olsun...
Sevgiler. .
teşekkür ederim emelcim,çok lezzetli bir salata oldu :)))
SilEllerine saglik, cok lezzetli oldugu belli, afiyet olsun ablacim
YanıtlaSilsağolasın sieda hiç yanılmıyorsun :)))
Silsüperrr olmuss ellerinize saglikk <3 afiyet olsun <3
YanıtlaSilTEŞEKKÜR EDERİM :)))
SilEllerine sağlık canım.. Muhteşem görünüyor..:))
YanıtlaSilegeli sen iyi bilirsin bu lezzetleri :)))))
Sileminim güzeldir. Baklayı sevmiyorum ama :( sizin elinizden yerim..
YanıtlaSilEMİN OLUN çok güzeldi,ama benim elimden yeme ihtimali çook daha güzel :))))
SilMerhabalar,
YanıtlaSilEllerinize emeğinize sağlık. Nefis görünüyor. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))
Ablam çok faydalı ve lezzetli.. ellerine sağlık :)
YanıtlaSilÇok güzel olmuş harika fikir:)benim de dolapta iç baklalarım var. deneyebilirim..sevgiler:)
YanıtlaSilYa ne güzel olmuş. Bayıldım enginar ve iç bakla birlikteliğine. İyi fikirmiş. Lezzeti de öyle olmalı. Çünkü ben çok seviyorum iç baklayı. Ellerine sağlık canım. :)
YanıtlaSilEnginarlı herşeyi seviyorum. bu da süper bir fikir, deneyeceğim. elinize sağlık
YanıtlaSil