Bu Blogda Ara
1 Kasım 2014 Cumartesi
FIRINDA SEBZELİ PALAMUT BALIĞI
bakmak isterseniz diğer *TÜM BALIK TARİFLERİM BURADA*
Balıkları bol iken yemeli ama ben biraz bu konuda sıkıntılıyım :( eşim çok sevdiği için yemeye çalışıyorum, !! ancak bu şekilde öyle lezzetli oldu ki ben bile çok severek yedim :)
balıkçınız istediğiniz şekilde hazırlıyor genelde :) fırında yapmak için fileto olarak dilimledi,
2 adet palamut,
1 adet büyükçe patates,
2 adet kırmızı kapya biber,
4-5 adet yeşil biber,
2 adet soğan,
2 adet havuç,
3 adet domates,
1 adet limon,
5-6 adet defne yaprağı,
maydanoz
1 yemek kaşığı kadar tane karabiber,
1 fincan sızma zeytinyağı
balık dilimleri güzelce yıkanmalı,kanlı ve kirli suyu süzülüp az tuzlanmalı,
tüm sebzeler fazla büyük olmayacak şekilde çiğden doğranır,karıştırılır,fırın tepsisine yerleştirilir,
balık filetolar üstüne konur,limon dilimleri,kara biberler ve maydanoz konur,zeytinyağı da gezdirilir, 210 c fırında sebzeler ve balıklar pişene dek tutulur
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
BAKALIM KİMLER İZLİYORMUŞ?
Blog Listem
-
-
Yılbaşı Kapı Süsü3 gün önce
-
TAHİN SOSLU ÜZÜMLÜ KARNABAHAR SALATASI2 hafta önce
-
TAHİN, PEKMEZLİ KURABİYE3 hafta önce
-
-
LAHANA SARMASINI BİRDE BÖYLE DENEYİN6 ay önce
-
Telli Baba Tatlısı6 ay önce
-
Fıstık Pare8 ay önce
-
-
-
-
Limon Kremalı Kek Tarifi1 yıl önce
-
KATIKLI DOLMA (Bitlis mutfağı)2 yıl önce
-
Kolay Pandispanya2 yıl önce
-
Kurabiye kulesi2 yıl önce
-
Tebdili mekan yapmıştım4 yıl önce
-
PRATİK POĞAÇA TARİFİ4 yıl önce
-
-
Cevizli Tarator5 yıl önce
-
SEBZE ÇORBASI TARİFİ5 yıl önce
-
Bir Kutu Dolusu Mutluluk5 yıl önce
-
Amsterdam5 yıl önce
-
Kıymalı Beyaz Lahana Sarması..5 yıl önce
-
-
-
ÇİÇEK ekmek5 yıl önce
-
İNCİRLİ KARAMELLİ KEK6 yıl önce
-
ELMA SİRKESİ6 yıl önce
-
Kuru Biber ve Patlican Dolmasi6 yıl önce
-
Elmali Kurp Tarifi6 yıl önce
-
Enginar6 yıl önce
-
Yeniden Başlayalım mı?6 yıl önce
-
-
Acil Durum Ekmeği6 yıl önce
-
Altın Damlacıklı Pasta7 yıl önce
-
Et Şiş7 yıl önce
-
KIZILCIK MARMALATI7 yıl önce
-
Taze Incir Reçeli7 yıl önce
-
tava böreği7 yıl önce
-
NUTELLA' LI KÜNEFE7 yıl önce
-
Çilek Reçeli Tarifi7 yıl önce
-
-
Çocuk Susar, Sen Susma....7 yıl önce
-
Taze İncirli Tart Kek Tarifi8 yıl önce
-
-
AŞAMA AŞAMA FINDIKLI KADAYIF8 yıl önce
-
-
İMAM SARIĞI8 yıl önce
-
-
KAĞIT BARDAKTA KEK (TAZENANE 8 YAŞINDA)9 yıl önce
-
ÇİÇEK KURABİYE ve DENİZ9 yıl önce
-
Çikolatalı Kek9 yıl önce
-
KABAKLI KREP PİZZA9 yıl önce
-
REKLAM DEĞİL TAVSİYE "REVOX"9 yıl önce
-
PATATES TOSTU9 yıl önce
-
Ispanaklı-Peynirli Güneş Börek9 yıl önce
-
-
AJVAR SOSU (LUTENİTSA)10 yıl önce
-
İftar Sofraları 201510 yıl önce
-
Mocha Cream and Hazelnut Pots10 yıl önce
-
Mayalı Peynirli Poğaça10 yıl önce
-
Nerde Kalmıştık10 yıl önce
-
-
ATOM KURABİYE10 yıl önce
-
Bir ''Triliçe,, de benden olsun..10 yıl önce
-
Nutellalı Pamuk Kek10 yıl önce
-
KREM ŞANTİLİ SÜPER POĞAÇA11 yıl önce
-
EVDE KOKOREÇ DÜRÜMÜNÜN YAPIMI11 yıl önce
-
RAMAZANIMIZ MÜBAREK OLSUN11 yıl önce
-
KÖZ PATLICANLI KARNIYARIK11 yıl önce
-
KOZALAK PASTA11 yıl önce
-
KIYMALI PİDE VE KARA LAHANA PİRİNÇLİSİ11 yıl önce
-
-
ÇITIR BÖREK12 yıl önce
-
-
MISIR UNLU KEK12 yıl önce
-
-
EĞLENCELİ BİSKÜVİLER14 yıl önce
-
-
*** ÇİLEK GLAZÜRLÜ MUFFİNLER ***16 yıl önce
-
-
-
-


Ellerine sağlık.. çok sağlıklı harika balık yemeği olmuş.
YanıtlaSilzamanında bol bol yemek lazım bu balığı ellerinize sağlık
YanıtlaSilAblacım balıklar harika .... belliki tadıda güzel... biz çok tembeliz utandım sizden şimdi... hep konservesini tüketiyoruz ellerin dert görmesin...
YanıtlaSilellerine sağlık ablacım nefiss :)
YanıtlaSilellerinize kollarınıza sağlık.harika görünüyorlar.
YanıtlaSilbalık oldu mu hayır diyemem görüntü o kadar ilgimi çekti ki tekrar tekrar baktım.ellerinize sağlık
YanıtlaSilesra