Bu Blogda Ara

22 Ekim 2014 Çarşamba

KEMALPAŞA TATLILI FINDIKLI PUDİNG


MERHABALAR
Hem sütlü tatlı,hem şerbetli tatlı iki lezzet bir arada olsun diyorsanız kesinlikle tavsiye edeceğim lezzeti şahanedir efendim
hangi lezzeti seviyorsanız keşkül,muhallebi,puding çeşitlerinden birini sütle pişirmek yeterli
evde hazırda bulunan veya bu tatlıyı elde etmek için KEMALPAŞA(PEYNİR) TATLISI şerbetle kaynatılarak pişirmek gerek
SÜTLÜ KEMALPAŞA TATLISI BURADA
MUHALLEBİLİ KEMALPAŞA TATLISI BURADA
Her 2 tatlı da hazır olunca servis yapacağımız kupların dip kısmına yarım adet kemalpaşa tatlısı konur( 1bütün bize çok ağır geliyor)
üstüne sütlü tatlı dökülür (fındıklı muhallebi yaptım)
en üste 1 adet bütün kemalpaşa tatlısı konur,
servise yakın varsa benim yaptığım gibi bolca fındık kırıkları serpilir
afiyet olsun

5 yorum:

  1. Blogger alemininde hiç tadı tuzu kalmadı tariflere yorum bile gelmiyor artık:( eline sağlık ablam çok sevdiğim bir tatlı

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık ablam çok güzel bir tatlı …
    Afiuetler olsun…
    Sevgiler…

    YanıtlaSil
  3. görüntü muhteşem,lezzetide eminim öyledir.ellerinize sağlık

    esra

    YanıtlaSil
  4. Bayildim buna bir baska güzel olmus kupta cok severiz ailecek elerine saglik abla

    YanıtlaSil

BAKALIM KİMLER İZLİYORMUŞ?

Blog Listem