AĞAÇTAKİ RENKLERİ HAFİF KIRMIZIYA DÖNMEYE ÇALIŞAN YEŞİL ERİKLER DALINDAN REÇEL TABAĞINA GELDİ:))))
çook da iyi oldu hem reçel,hem de sulandırıldığında hoşaf
Reçeli {el ayarı göz kararı} yaptım yani size ölçü veremiyeceğim:(
erikleri yıkayıp tencereye koydum,üstüne göz kararı toz şeker, ve biraz da su koyup ocağı açtım,çok kısa sürede erikler pişip yumuşayınca limon suyu koyup bir taşım daha kaynatıp ocağı kapattım,sıcakken cam şişeye koydum kapağını sımsıkı kapattım,yiyenler çok beğendiler
süper görünüyorlar,tadıda bırz meyhoştur.şimdi olsada yeseydık ellerıne saglık canım.
YanıtlaSilHiç yemedim ekşiden tatlı olur mu diyor insan ama bazen hiç tahmin edilmeyecek lezzetler çıkıyor ortaya,ellerine kollarına sağlık.
YanıtlaSilDaha bu akşam erik yerken acaba bunun reçeli yapılır mı diye aklımdan geçmişti:))Ellerinize sağlık..
YanıtlaSilGörünüşte de çok güzel gözüküyor. Ellerine sağlık:)
YanıtlaSilhiç denemedim ama görüntü çok güzel canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilSEVGİLİ HEDEN;
YanıtlaSilEVET TADI BİRAZ MAYHOŞ AMA ÇOOOK HOŞ:))),
SEVGİLİ SEVTAP;
BEN DE İLK KEZ YAPTIM VE İLK KEZ YEDİM AMA İYİ Kİ YAPMIŞIM DEDİM:)
SELAMLAR SEVGİLER
SEVGİLİ ZEYNEP;
YanıtlaSilBENCE AKLINA GELMİŞKEN HEMEN YAP :),
SEVGİLİ TÜMAY;
TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLASIN
SELAMLAR SEVGİLER
SEVGİLİ SEVDA;
YanıtlaSilBEN DE İLK KEZ DENEDİM ÇOK BEĞENDİK,TAVSİYE EDERİM
SELAMLAR SEVGİLER
Ellerine sağlık güzel ablacım...
YanıtlaSilÇok güzel gözüküyor reçelin :)
Afiyet şifa olsun İnşAllah..
Muhabbetle..
ellerinize sağlık,
YanıtlaSilçok harika, lezzetli lezzetli bana bakıyor
reçel çok güzel görünüyor ellerine sağlık ablacığım
YanıtlaSilEllerine sağlık ablacım mayhoş bir lezzet demek tamda benim prensesume göre...
YanıtlaSilEllerine sağlık sevgiler...