HAMSİ BUĞULAMA
1 kg hamsi,
2 adet soğan,
1 adet kırmızı biber,
1 adet limon,
1 çay bardağı zeytinyağı
Hamsilerin kılçıkları çıkarılır,yıkanır ve tuzlanır
Teflon tencereye hamsiler konur,üstüne ince doğranan soğanlar,dilimlenen kırmızı biber,zeytinyağı ve limon suyu konur ve ocakta pişirilir
ay ay annecim bu ne güzel bir lezzet böyle ellerine saglık afiyet bal şeker olsun..
YanıtlaSileline sağlık balığı hiç böyle denemedim
YanıtlaSilOfff Offf yıkdın beni ciddi diyorum bu kadar olur inan ki..İçimden geçirdim hamsi buğlama yapsam hafta sonu diye bir bakdım sen yapmışsın ellerine sağlık nefis bir görünüm..
YanıtlaSilbalık denildimi dayanamam,hele hamsi olursa,mmm ama yıkaması biraz zaman alıyor ama olsun ben yıkarım .
YanıtlaSilne zaman sizin sitenize girsem karnım acıkıyor
YanıtlaSilEllerine sağlık ablacım❤
YanıtlaSilBak bunu severim ama simdi bizim burdaki hamsiler hiç güzel değiller anca kışa inş❤
Hamsiye dayanamam, bakip kaldim amaaaaaaaaa :) ellerine saglik
YanıtlaSilEllerinize sağlık.. biber halkaları da ayrı bir güzellik katmış yemeğe
YanıtlaSil