Palamut mevsimi bitmeden en lezzetli yağlı zamanında bolca yemeye çalışmalı
tavada kızartarak ve yanında bool yeşillikli salata ile ağızlarımız tatlansın :)
Bakmak isterseniz diğer
BALIK TARİFLERİ BURADA
Dilim şeklinde kesilen palamut balığı güzelce yıkandı,siyah yerleri bıçakla temizlendi),suyu süzülünce tuzlandı,
az miktarda un ile her tarafı unlandı,fazlası silkelendi,
yetecek kadar sıvı yağ konan tavada arkalı önlü mis gibi kızartıldı,
mutfak kokmasın diye balkonda küçük tüp üzerinde pişirildi :)
SONUÇ bu nar gibi kızaran palamut balığı tabağımızda yeşilliğiyle birlikte yerini aldı
selamun aleykum
YanıtlaSilellerinize ve emeğinize sağlık
edirneden selamlar
ve aleykumselam
Silçok teşekkürler
ellerine sağlık nar gibi kızarmış duruşu harika tabakta görüntü güzel
YanıtlaSil