Sayfalar

19 Ekim 2016 Çarşamba

Palamut Tava


Palamut mevsimi bitmeden en lezzetli yağlı zamanında bolca yemeye çalışmalı
tavada kızartarak ve yanında bool yeşillikli salata ile ağızlarımız tatlansın :)
Bakmak isterseniz diğer BALIK TARİFLERİ BURADA 

Dilim şeklinde kesilen palamut balığı güzelce yıkandı,siyah yerleri bıçakla temizlendi),suyu süzülünce tuzlandı,
az miktarda un ile her tarafı unlandı,fazlası silkelendi,
yetecek kadar sıvı yağ konan tavada arkalı önlü mis gibi kızartıldı,
mutfak kokmasın diye balkonda küçük tüp üzerinde pişirildi :)
SONUÇ bu nar gibi kızaran palamut balığı tabağımızda yeşilliğiyle birlikte yerini aldı


3 yorum:

  1. selamun aleykum
    ellerinize ve emeğinize sağlık
    edirneden selamlar

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık nar gibi kızarmış duruşu harika tabakta görüntü güzel

    YanıtlaSil