MERHABALAR SEVGİLİ TAKİPÇİLERİM
ÇİPURA balığı oldukça yağlı olduğundan barbeküde veya elektrikli ızgarada yapıldığında çok lezzetli oluyor,
hazırlaması da çok kolay,zaten temizlenmiş aldığımızdan yıkayıp tuzladıktan sonra ızgarada pişirmek,
yanında güzel bir salata da olursa tamamdır
Bizdede her hafta sonu balık pişer.eline saglık afiyet olsun..
YanıtlaSilgenelde semt pazarı olduğu günler çoğu evden balık kokuları gelir :)
Silbayılırız balığa ellerinize sağlık.. sevgiler..
YanıtlaSilben çok bayılamıyorum maalesef eşim bayılıyor zorla yiyorum
SilEskiden haftada 2 gün balık pişerdi evde.. Benim iyot fazlalığım yüzünden yasaklandı deniz ürünleri. Artık sadece dışarıda hazır yiyor eşim. Arada ben de kaçamak yapıyorum..:)) Afiyetler olsun.. Sevgiler..
YanıtlaSilhaftada 2 kez çok iyiymiş ama sağlık sorunları :(
Silolsun dışarda da güzel oluyor
En sevdıgım balık mangalda cok guzel oluyor
YanıtlaSilAfıyet olsun
özellikle bu balık mangallık bir lezzet :))
SilBalığın her türlüsünü severim …
YanıtlaSilÇipura , levrek ,hamsi ,somon eeee ne de olsa Karadenizliyim...
Izgara yada fırında hiiiiç farketmez…
Ellerinize sağlık canım ablam…
Sevgilerimle...
anladııııım sen balık sevdiğin,yediğin için bu kadar zekisin :)))))
Silharika bir lezzet..ellerine sağlık..sevgiler
YanıtlaSilTEŞEKKÜR ederim :)))
SilNasıl da kokusu buralara geldi ellerine sağlık ablam,sevgiler...
YanıtlaSilyakınız ya ondandır :)))
Silbilmukabele sevgiler
Baligi cok seviyorum. cok güzel olmus.
YanıtlaSilSugibi10