MERHABALAR SELAM İLE :)
FIRIN POŞETİNDE BOL KEKİKLİ,BİBERİYELİ,BAHARATLI,PATATESLİ KUZU PİRZOLA
Sağlığım yerinde olmadığı günlerde başvurduğum yöntemlerden biridir,fırın poşetine sebze,balık veya eti koyup pişirmek :) hem ben yorulmuyorum,hem ev kokmuyor,hem buharıyla oldukça lezzetli bir yemek oluyor
2 kişi için; 4 adet kuzu pirzola,2 adet patates ve bol baharat kullandım
patatesleri soyup elma dilimi şeklinde kestim bir kap içinde eti,patatesi,kuru biberiyeyi,kekiği,karabiber,tuz,kimyon,pul biber vb baharatları harmanladım,1 kaşık un koyduğum poşete karışımı yerleştirip aralarına defne yaprakları koydum ama bu arada çok az zeytin yağı koymayı unutmuşum :))poşeti bağlayıp çatalla birkaç delik açtıktan sonra maksimum 200 c fırında pişirdim
çok güzel görünüyor ellerine sağlık ablacım sen beni unuttun ama hadi neyse
YanıtlaSilAAH GÜLCAN AH UNUTURMUYUM DAHA DÜN AKLIMDAYDIN :)
SilBURSAYA DA GELEMİYORUM ARTIK
SEVGİLER
hem çok lezzetli hem de pratik bayıldım bu görüntüye ellerine sağlık ablacığım.
YanıtlaSilRahatsızlığına rağmen böyle güzel bir yemek .....
Rabbim kuvvetinizi artırsın...............
AMİN,HATTA BAZEN HİÇ HAZIRLIYAMIYORUM DÜN BAHSETTİM YA SANA :( BU KADAR YAPABİLDİĞİM İÇİN ÇOK ŞÜKREDİYORUM
SilSEVGİLER
Lezizzz.Ellerine sağlık
YanıtlaSilTEŞEKKÜRLER,SEVGİLER
Silablacım afiyet şeker şifa olsun:)
YanıtlaSilellerine sağlık:)
öptük Elif'imle:)
AH ELİF AHH NE ŞEKERSİN SEN ASIL BEN ÖPÜYORUM SİZİ :))
SilSEVGİLER
Feriha ablacım,
YanıtlaSilHmm, yeme de yanında yat:) kuzu eti olur da sevilmez mi? Ellerine sağlık, nefis olmuş:) Ablacım senin blog listende benim site var mı? yoksa ekleyebilir misin?
sevgilerimle...
yani,kuzu etinin lezzeti çok farklı :)
YanıtlaSilsevgiler
fırın poşetinde kendi buharıyla hem sağlıklı hemde lezzetli olmuştur ellerinize sağlık
YanıtlaSilGERÇEKTEN ÇOK LEZZETLİ OLDU :) YAŞIMIZA DİŞİMİZE GÖRE PİŞİRİYORUZ :)))
YanıtlaSilTEŞEKKÜRLER
:)
Silellerine saglık çok güzel görünüyor safiye acar tok
YanıtlaSilçok teşekkürler canım
Sil