Merhabalar,selam ve dua ile
Çocukluğumun lezzetini çoooook uzun yıllar sonra annemin yaptığı gibi hazırladım,babamın çok sevdiği bir yemekti
acılı nohutlu salçalı işkembe yahnisi veya yemeği elbette eski lezzetleri yakalamak :(
işkembe (haşlanmış ve doğranmış satın aldık)
haşlanmış nohut(dondurucudan)
1 adet soğan
2 kaşık zeytinyağı
1 kaşık salça
pul biber
tencerede yemeklik doğranan soğan yağ ve salça kısa süre kavrulur,işkembe,nohut ve sıcak su konur,zaten hepsi haşlanmış olduğundan kısık ateşte 10 dakika kadar kaynatılır,pul biberi konur turşularla birlikte afiyetle yenir
Ellerinize ve emeğinize saglik.
YanıtlaSilEdirne'den selamlar.
çok teşekkürler
Sil