BİR İLKBAHAR KLASİĞİ,NEFİS BİR KAHVALTILIK,HARİKA BİR LEZZET :
TAZE SOĞANLI,LORLU,DOMATESLİ YUMURTA
MERHABALAR,SELAMLAR,SEVGİLER
Taze soğan her mevsim bulunuyor ama ilkbaharda çıkan doğal taze soğanın lezzeti, kokusu, sulu yapısı çok farklı
mutlaka bu şekilde yapanlar vardır ama henüz bu lezzetle tanışmayanlar varsa en kısa zamanda hatta bu sabah pazar kahvaltısında hazırlasın ve yesin isterim :)
Tavaya az sızma zeytinyağı ve temizlenip ince doğranmış soğanlar konur kısa süre orta ateşte sotelenir(zaten çiğ tüketilen sebze olduğundan fazla pişirmeye gerek yok),domates rendesi (yazdan hazırladığım cam şişelerdeki) ve az tuz ve lor( opsiyonel ) konur,karıştırılır ve kişi sayısınca yumurta kırılır
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilEllerine sağlık çok lezzetli görünüyor bunu yedikten sonra başka kahvaltılığa gerek yok çok da besleyici olmuş sevgiler...
YanıtlaSilçok teşekkür ederim, gerçekten hem çok doyurucu hem çok lezzetli oldu
Silsevgiler
teşekkür ederim, amin :)
YanıtlaSilsevgiler
hiç denemedim çok ilginç
YanıtlaSillütfen bir kez deneyin eminim ki çok beğeneceksiniz :)
SilOffff.. Ablacım, bu ne yavvvv.. Çok baştan çıkarıcı bir lezzete benziyor. Kaç ekmek yedirir bu? :)))) Ellerine sağlık, canına sağlık ablacım, sevgiler..
YanıtlaSilserapcım inan öyle lezzetli oldu ki ekmeksiz yedim :)
Silteşekkür ederim,sevgiler
Pek leziz görünüyor cicişşşş. Ellerine sağlık :*
YanıtlaSilaynen dediğin gibiydi :)
Silteşekkürler