MERHABALAR
İlk kez yaptım ama galiba sıklıkla yapmam gerekecek:) öylesine lezzetli,öylesine harika ki insanda bağımlılık yapacak gibi:)
elbette hatay'da ki orijinali gibi değildir ama ev ortamında ancak bu kadar lezzetli bir kebap olabilir:)
yarım kg kıyma,
1 adet soğan,
3 diş sarımsak,
maydanoz,
tuz,
karabiber,
kimyon,
az zeytinyağı,
üstüne:
2 adet domates,
8-10 adet yeşil biber
ben( ellerim rahatsız olduğu için)tüm malzemeleri büyük rondoda karıştırdım,yuvarlak tepsiyi az zeytinyağı ile yağlayıp kıyma harcını yerleştirdim,üstüne dilimleyip az zeytinyağı ve tuz ile karıştırdığım(yanmasın diye) domatesleri ve biberleri de yerleştirdim,250 c ısıttığım fırında pişene kadar tuttum
bu arada evi inanılmaz güzel kokular sardı
Nefiss gözüküyor,ellerinize sağlık.
YanıtlaSilsayın fuat gencal;
YanıtlaSilmerhabalar,teşekkür ederim,lezzeti de çok mükemmeldi:)
sevgili canan demirbağ;
YanıtlaSilçok teşekkür ederim,sağolun,
sevgiler
canım ellerine sağlık nefis görünüyor.. sevgiler :)
YanıtlaSilkolay ve guzel bir tarif. tesekkurler canim bizimle paylasdigin icin.
YanıtlaSilsevgili sihirliparmaklar emel;
YanıtlaSilçok teşekkür ederim:)
sevgili icetea;
gerçekten kolay ve leziz bir tarif:) rica ederim
selamlar sevgiler
ellerinize sağlık,öyle lezzetli ki tek kelime ile harika
YanıtlaSilGörünümü şahane tarifini okudum tam benlik pratik .Eminim lezzetide harikadır.Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSEVGİLİ SUGİBİ;
YanıtlaSilTEŞEKKÜRLER,ÇOK GÜZELDİ DEĞİL Mİ?
SEVGİLİ VİŞNAP;
EVET TARİFİ OLDUKÇA PRATİK:) LEZZET GARANTİLİ:)
SELAMLAR SEVGİLER
Ellerinize sağlık. Bu nekadar güzel bir yemek böyle..
YanıtlaSilHarika, istah kabartan bir görüntü.
YanıtlaSilKesinlikle gzel olmuştur görünümü kadar ellerine sağlık arkadaşım
YanıtlaSilArkadasim harika gozukuyor. Eline saglik olsun. Ben bir turlu tutturamadim iyi mi/
YanıtlaSilArtik bu defa adresim belli .Alip tarifi bire bir uygulayacagim..
Eline saglik olsun canim..
ablacığım süper görünüyor ellerine sağlık.Bayıldım doğrusu en yakın zamanda yapmalı..Sevgilerimle....
YanıtlaSilofff ne kadar güzel fotolardan alıp alıp yiyesim var nefiiisss
YanıtlaSilBir kere bende yapmıştım.Gerçekten çok güzel oluyor...Çok cici bir blogunuz var..Banada beklerim
YanıtlaSileline sağlık canım ben hatay antakyada oturuyorum. tarifi tam vermişsiniz ,herkes bu taifi veriyor ama hep eksik birşeyler olyordu ilk defa tarifimizi doğru veren birini gördüm eliniz dert görmesin.nefis olmuş
YanıtlaSilsevgili haticemutfakta;
YanıtlaSilteşekkür ederim,gerçekten güzel ve leziz bir yemek:)
sevgili haticemungan;
iştah kabartan:))) teşekkürler
selamlar sevgiler
sevgili gülten güloanne;
YanıtlaSilgerçekten çok güzel bir yemek kebap oldu:)
sevgili mutfakdili,
en kısa zamanda denemeni tavsiye ederim
selamlar sevgiler
Çok güzel bir görüntü, kebabın hası olmuş :))Ellerine canına sağlık ablam...
YanıtlaSilsevgili merhaba;
YanıtlaSilaaa bayılma bayılma:) en kısa zamanda yapar afiyetle yersin inşallah:)
sevgili mine;
:)))))))))) teşekkürler
selamlar sevgiler
sevgili kıvırcıkbayan fatoş;
YanıtlaSilblogumu beğenmene sevindim,ziyaretine gelirim hemen
sevgili gelinsepeti,
bu yorum beni nasıl mutlu etti bir bilseniz:)) çok teşekkür ederim,çünkü ilk kez yaptım ve doğru şekilde yapmışım:)
selamlar sevgiler
Tek kelimeyle muhteşem olmuş ellerin dert görmesin Feroş sultan şifa olsun bende bu şekilde yapıyorum bizimkiler çok seviyor ama sıcak sıcak hemen hüplettikleri için resim çekmeye fırsat olmadı hala defalarca yaptığım halde:) Oğlum bu yemeği fırında görünce başında bekler pişince de tepsiyi alıp sofraya hemen oturur dayanamaz:))
YanıtlaSilsevgili tatlıdantuzluya;
YanıtlaSilkebabın hası:))) teşekkür ederim
sevgili aynur;
çok iyi yapıyorlar, zaten sıcakken nefis oluyor:)ağızlarının tadını biliyorlar:)
selamlar sevgiler
of of of muhteşem görünüyor..hemen denemek lazım..ellerine sağlık..sevgiler..
YanıtlaSilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilolsada yesek :)
YanıtlaSilslm tarifiniz icin cokk teşekkürler ellerinşze sağlık benim eşim hataylı ve bizim evde köfte nadir yapılır. Eşim et basalım der yani tepsi kebabı ister tatmayanlar muhakak yapsın ve tatsınlar.
YanıtlaSilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilEllerine sağlık abla görüntü süper ve ben görür görmez bugünkü menüye aldım inş,
YanıtlaSilEvde yapilan yemeklerin tadini hic birsey tutmuyor, nefis nefis, ellerine saglik
YanıtlaSilEllerine saglik abla görüntü müthis bende bir hatay gelini olrak sik yaparim bu lezzeti☺
YanıtlaSilEn sevdiğim yemeklerden biridir. Ellerinize sağlık..
YanıtlaSil