Sayfalar

22 Ağustos 2011 Pazartesi

CABBUCCİNOLU(KAPÜÇİNOLU)VE FINDIKLI MUFFİN













CAPPUCCİNOLU VE FINDIKLI MUFFİN

HA CABBUCCİNO'LU HA KAPÜÇİNO'LU AMA SONUÇTA YUMUŞACIK NEFİS BİR KEK:))


malzemeler:


3 adet yumurta,


1 çay bardağı süt,


1 çay bardağı fındık yağı,


1 paket (toz) cabbuccino,


1 çay bardağı toz şeker,


1 çay bardağı ince kıyılmış fındık,


1 paket kabartma tozu,


1 paket vanilya,


3,5-4 çay bardağı un
üstüne dökmek için bir miktar fındık


33 yorum:

  1. Arkadaşım ellerine sağlık muffınler harika olmuş sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. sevgili derya;
    çok teşekkür ederim canım,benden de sana sevgiler,selamlar

    YanıtlaSil
  3. nasılda güzel kabarmış canım.ellerine sağlık.harika görünüyor.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. SEVGİLİ SEVDA;
    GÜZEL KABARDI:)BEĞENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
    SEVGİLER

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık feriha teyze..ben de çok severim zaten şu adı uzun kahve türevini ..:)) senin de bildiğin gibi...afiyet şifa olsun..

    YanıtlaSil
  6. bayıldım görüntüye, şimdi ben de sahura hazırlanacağım.bir de bunlardan olsaydı :))

    YanıtlaSil
  7. Ellerine saglık canım.görüntü süperrreminim tadı da öyledır;kabarmasından bellı ne kadar guzel oldugu.

    YanıtlaSil
  8. ellerıne saglık canım.Bunlar bır harıka görünüyor hımmm akşam olsada yesek yanı.

    YanıtlaSil
  9. ablacım ellerine sağlık harika olmuş puf puf kabarmış kokusuda nefistir şimdi.
    afiyetler olsun

    YanıtlaSil
  10. ablacım ellerıne saglık...harıka olmuslar..

    YanıtlaSil
  11. Ellerine saglik canim afiyetler olsun

    YanıtlaSil
  12. Ellerine saglik canim afiyetler olsun

    YanıtlaSil
  13. Feriha ablacım harika görünüyorlar kağıtlarıda çok kibar çok şıkmış.
    ellerinize sağlık,tarifi aldım
    Çok güzel kabarmış,lezzetinden çatlamış,ayyyy tutmayın beni yada tutun , Ramazandayız :)))

    YanıtlaSil
  14. Çok güzel olmuş harika görünüyorlar ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  15. ellerine sağlık harika kabarmışlar afiyetle

    YanıtlaSil
  16. sevgili beracan;
    teşekkür ederim ayrıca o ismi uzuun kahve türünü ne kadar çok sevdiğini iyi biliyorum:))
    sevgili buket;
    teşekkür ederim benim de imkanım olsaydı da size sahurluk ikram edebilseydim:)
    selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
  17. sevgili heden;
    teşekkür ederim,gerçekten çok güzel kabardılar:)
    sevgili xcelis;
    sağolasın canım,inan lezzeti ve kokusu da kabarması kadar güzeldi:)
    selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
  18. sevgili marifetellerimizde;
    çok teşekkür ederim
    sevgili tatlılargülcandan;
    sağolasın canım:)
    selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
  19. sevgili sugibi10;
    demek beğendin:)kağıtları bursa'dan ikea'dan aldım,aman haaa orucuna zarar gelmesin:)))
    sevgili çeşnicihandan;
    çok teşekkür ederim
    selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
  20. Ablacim ellerine sağlık döktürmüşsün yine.Görüntüleri bile konuşuyor.Uzun bir sessizliğin üzerine de bu giderdi zaten.öpüyorum seni,Haci abiye selamlar gözlerimiz yollarda kaldi özlettin kendini :)))

    YanıtlaSil
  21. çok güzel kabarmışlar gerçekten..ellerinize sağlık..ben daha çok yeniyim blog dünyasında..misafirim olun:))

    YanıtlaSil
  22. Çok güzel kabarmışlar.Kahve kokusuna da bayılırım.Ellerine sağlık:)Sevgiler.

    YanıtlaSil
  23. Ellerinize saglik,iftar sonrasi
    güzel bir lezzet olmustur

    YanıtlaSil
  24. cappucinoya bayılırım bende kurabiyesini yapmak istiyorum ne zamandır ellerine sağlık sevgiler..

    YanıtlaSil
  25. ellerine saglik, cappucino hastasiyim ,muffinlerin icinde ne uzelde kokmustur bu simdi

    YanıtlaSil
  26. Oyyy..Cappuccino girdiyse içine illa ki lezzetlidir be ablacım..Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  27. Nefis olmuşlar mis gibi görünüyorlar ellerinize sağlık afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  28. ayy çok güzel görünüyorlar ellerinize sağlık ablacığım.

    YanıtlaSil
  29. kac derecede ve kac dk pisecek?

    YanıtlaSil
  30. kac derecede ve kac dk pisecek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, benim fırınım çabuk ısındığı ve pişirdiği için 170 c ön ısıtmalı pişiriyorum,
      siz fırınınıza göre ayarlarsınız,
      süre olarak da ilk 20 dk kapağı açmazsınız, kabardığı ve pembeleştiği zaman kürdanla test ederek bakarsınız,
      harika bir kek güvenerek yapabilirsiniz

      Sil
  31. Ismi hiiiic farketmez, görüntü sahane , ismi bahane :) ellerine saglik

    YanıtlaSil