Sayfalar

15 Mayıs 2010 Cumartesi

GÜVEÇTE TÜRLÜ


ODUN ATEŞİNDE GÜCEÇTE TÜRLÜ
Bu yemeği barbeküde odun ateşinde pişirdim,harika bir lezzet zaten toprak güveci bilirsiniz kendine has kokusu ve lezzeti olur,üstelik odunla pişerse lezzeti katlanır:))))
içindekiler
et
patates
patlıcan
taze fasulye
kabak
domates
yeşil biber
soğan
sarımsak
zeytinyağı
tuz
karabiber

20 yorum:

  1. ooo burda güveçmi var hemde odun ateşinde pişmiş harika hemn tabağı alabilirim.
    bende yapıyorum ama ne barbeküde nede ateşte öyle imkan olmayınca sadece ocakta pişiriyoruz.
    eşim çok güzel yapar anca pikniğe gittiğimizde odunda yapabiliyoruz sade et ve domatesle yapar.
    güvece giren her yemeye bayılırım.

    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. sevgili yemekyapalım,tabağı alma gel sana odun kokulu özel pişireyim
    istediğin kadar ye olmazmı:)))
    selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
  3. mis gibi olmustur ellerine saglik

    YanıtlaSil
  4. Ferihacığım güveçte türlü yemeği çok güzel olmuş, kokusu BURSA'ya kadar geldi,ellerine sağlık canım arkadaşım,bende güveçte yazın türlü,kışın ise kurufasulye pişiririm,çok lezzetli olur,sen, çok öpüyorum hoşça kal.

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık ablam bayılırım güvece.Bende fırına gönderip pişittiriyorum ve gerçekten harika oluyor.

    YanıtlaSil
  6. Odunda piser de guzel olmaz mi hic...Mis gibi de kokar.Olmadi simdi:)))Ben de geleyim dicem ama cok uzaktasin:)))

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık harikadır eminim....odun ateşi ve güveç...afiyet şifa olsun...

    YanıtlaSil
  8. Hem güveç hemde odun ateşende pişmiş artık tadı muhteşem leziz olmuştur. Ellerinize sağlık.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  9. Aaah ablam bu konuda çok ihmalkârım.
    Şu toprak güveci alamadım gitti.En kısa zamanda denk gelirde alırım inşaallah.Güveç çok iştah açıcı ellerine sağlık ablam.Hayırlı bir pazar günü dilerim...

    YanıtlaSil
  10. Feriha sultan sen ne yaptın böyle ellerine sağlık oooohhhh misss gibi mis:) bana da kaldımı?:)
    afiyet bal olsun şeker kadın:)) öptüüüm

    YanıtlaSil
  11. eline sağlık kim bu lezzete hayır diyebilirki

    YanıtlaSil
  12. inan böyle bir yemek için kalkıp gelmeye değer düşünmen yeter yemiş kadar oldum:)
    ALLAH razı olsun.

    YanıtlaSil
  13. Ablacığım elelrine sağlık...

    Taş tencerede pişen yemeklerin hastasıyım ...

    YanıtlaSil
  14. Ben de gelsem... Ne güzel görünüyor türlü :)

    YanıtlaSil
  15. Merhaba..
    odun da piser de guzel olmaz mi.Ellerine sglik.sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. Ablacim ellerine saglik,hem çok sevdigim bir yemektir ve doyurucudur bide odun atesinde guveçin içinde pisirmen kim nasil lezzet katmistir,tadini tahmin edebiliyorum,afiyetler olsun,sevgiler.

    YanıtlaSil
  17. Güveçte türlü çok nefis görünüyor. Bende çok severim. Ellerine sağlık. Bu arada zaten bir sweety blog ödülü almışsın ama bende göndermiş bulundum alırsan sayfamdan sevinirim:) Ne kadar sweety olduğunu anla bak:) Çok öptüm canım:)

    YanıtlaSil
  18. sa,
    odun ateşinde pişen güvecin tadı bambaşka oluyor,daha fazla emek sarfedildiğinden galiba :)ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  19. daha önce yemiştim tek kelime ile harikaydı yine yemek nasip olur inşallah.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  20. ablam elerine saglik cok nefis gorunuyor,bizde dun odun atesinde guvecte turlu yaptik ama ben resimleyemedim malesef,ins bidaki sefere;)ellerinden opuyorum...

    YanıtlaSil