ODUN ATEŞİNDE GÜCEÇTE TÜRLÜ
Bu yemeği barbeküde odun ateşinde pişirdim,harika bir lezzet zaten toprak güveci bilirsiniz kendine has kokusu ve lezzeti olur,üstelik odunla pişerse lezzeti katlanır:))))
içindekiler
et
patates
patlıcan
taze fasulye
kabak
domates
yeşil biber
soğan
sarımsak
zeytinyağı
tuz
karabiber
ooo burda güveçmi var hemde odun ateşinde pişmiş harika hemn tabağı alabilirim.
YanıtlaSilbende yapıyorum ama ne barbeküde nede ateşte öyle imkan olmayınca sadece ocakta pişiriyoruz.
eşim çok güzel yapar anca pikniğe gittiğimizde odunda yapabiliyoruz sade et ve domatesle yapar.
güvece giren her yemeye bayılırım.
ellerine sağlık
sevgili yemekyapalım,tabağı alma gel sana odun kokulu özel pişireyim
YanıtlaSilistediğin kadar ye olmazmı:)))
selamlar sevgiler
mis gibi olmustur ellerine saglik
YanıtlaSilFerihacığım güveçte türlü yemeği çok güzel olmuş, kokusu BURSA'ya kadar geldi,ellerine sağlık canım arkadaşım,bende güveçte yazın türlü,kışın ise kurufasulye pişiririm,çok lezzetli olur,sen, çok öpüyorum hoşça kal.
YanıtlaSilEllerine sağlık ablam bayılırım güvece.Bende fırına gönderip pişittiriyorum ve gerçekten harika oluyor.
YanıtlaSilOdunda piser de guzel olmaz mi hic...Mis gibi de kokar.Olmadi simdi:)))Ben de geleyim dicem ama cok uzaktasin:)))
YanıtlaSilellerine sağlık harikadır eminim....odun ateşi ve güveç...afiyet şifa olsun...
YanıtlaSilHem güveç hemde odun ateşende pişmiş artık tadı muhteşem leziz olmuştur. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSaygılar.
Aaah ablam bu konuda çok ihmalkârım.
YanıtlaSilŞu toprak güveci alamadım gitti.En kısa zamanda denk gelirde alırım inşaallah.Güveç çok iştah açıcı ellerine sağlık ablam.Hayırlı bir pazar günü dilerim...
Feriha sultan sen ne yaptın böyle ellerine sağlık oooohhhh misss gibi mis:) bana da kaldımı?:)
YanıtlaSilafiyet bal olsun şeker kadın:)) öptüüüm
eline sağlık kim bu lezzete hayır diyebilirki
YanıtlaSilinan böyle bir yemek için kalkıp gelmeye değer düşünmen yeter yemiş kadar oldum:)
YanıtlaSilALLAH razı olsun.
Ablacığım elelrine sağlık...
YanıtlaSilTaş tencerede pişen yemeklerin hastasıyım ...
Ben de gelsem... Ne güzel görünüyor türlü :)
YanıtlaSilMerhaba..
YanıtlaSilodun da piser de guzel olmaz mi.Ellerine sglik.sevgiler...
Ablacim ellerine saglik,hem çok sevdigim bir yemektir ve doyurucudur bide odun atesinde guveçin içinde pisirmen kim nasil lezzet katmistir,tadini tahmin edebiliyorum,afiyetler olsun,sevgiler.
YanıtlaSilGüveçte türlü çok nefis görünüyor. Bende çok severim. Ellerine sağlık. Bu arada zaten bir sweety blog ödülü almışsın ama bende göndermiş bulundum alırsan sayfamdan sevinirim:) Ne kadar sweety olduğunu anla bak:) Çok öptüm canım:)
YanıtlaSilsa,
YanıtlaSilodun ateşinde pişen güvecin tadı bambaşka oluyor,daha fazla emek sarfedildiğinden galiba :)ellerinize sağlık.
daha önce yemiştim tek kelime ile harikaydı yine yemek nasip olur inşallah.Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilablam elerine saglik cok nefis gorunuyor,bizde dun odun atesinde guvecte turlu yaptik ama ben resimleyemedim malesef,ins bidaki sefere;)ellerinden opuyorum...
YanıtlaSil