Sayfalar

1 Kasım 2008 Cumartesi

FIRIN POŞETİNDE ALABALIK




FIRIN POŞETİNDE ALABALIK
Alabalıkların kılçıklarını çıkarıp,yıkayıp tuzladım ve fırın poşetine koydum.
Yine bir deneme yapmak için patates ve soğan dilimleyip ilave ettim,defne yapraklarını da koyup 200 derece de pişirdim.Patatesin balığa yakışacağını düşünememiştim ama çok güzel oldu,iyiki denemişim.

4 yorum:

  1. Ellerine sağlık ablaciğim dün bütün gün çok yorulmuştum.ne yapsam da herkesi doyursam derken yine Hızır acil gibi yetiştin imdadıma.hazırlaması çok kolay ama keşfi emek isteyen bu pratik yemek tahmin ettiğimden de lezzetli oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ebrucum ne güzel sözler bunlar :) çok teşekkür ederim
      sevgiler

      Sil
  2. Canım ellerine sağlık evet patates gerçekten balığa çok yakışıyor .Hatta ben et yemekleri gibi kimi zaman balığın yanına patates püresi yapıyorum bazen.Bizler alabalığı çok severiz.Hele de Karadeniz'in alabalığnı .Olmayınca burdakilerde çok güzel oluyor.Ellerine sağlık afiyetle yiyin canımm sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah o patates girdiği yeri lezzetlendiriyor :) bu ilk denememdi devam ediyor :)
      ama bizim karadeniz balığını bulmamız zor :(

      Sil